zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Informatiebijeenkomst Mobiliteitsplan Drechtsteden in gemeentehuis

20 maart 2003

PAPENDRECHT - Dinsdag 25 maart 2003 houden de Drechtsteden in samenwerking met de gemeente Papendrecht een informatiebijeenkomst over het Mobiliteitsplan Drechtsteden en de Kadernota HOV-D (Hoogwaardig Openbaar Vervoer Drechtsteden).

Inwoners, belanghebbenden en geïnteresseerden zijn vanaf 18.00 uur (in tegenstelling tot eerdere berichten waarin sprake was van 16.00 uur) van harte welkom in het gemeentehuis, Markt 22 in Papendrecht. De bijeenkomst wordt om 19.30 uur afgesloten.

Tot 30 april 2003 is op het gemeentehuis een expositie over het Mobiliteitsplan te bekijken. Daar liggen ook het Mobiliteitsplan en de Kadernota HOV-D ter inzage. Een samenvatting van het Mobiliteitsplan is bij de expositie af te halen.

Tot woensdag 30 april kan men inspreken op de nota's. Dit kan op vier manieren.
(Let op: het is belangrijk dat u bij uw inspraakreactie duidelijk uw naam en adres vermeldt!) 1. Allereerst kunnen mening worden doorgegeven via www.drechtsteden.nl of via www.papendrecht.nl.
2. Ook kan men de reactie op papier en o.v.v. 'inspraak Mobiliteitsplan' ongefrankeerd versturen naar De Drechtsteden, p/a Regio ZHZ, Antwoordnummer 3494, 3300 VB DORDRECHT.
3. Men kan inspreken tijdens de informatiebijeenkomst. (Tijdens de bijeenkomst zijn standaard inspraakformulieren aanwezig.)
4. Tot slot kan men de reactie deponeren in de daarvoor bedoelde brievenbus bij de expositie in het gemeentehuis. Ook daar zijn standaard inspraakformulieren aanwezig.

Wie vragen of opmerkingen heeft, kan contact opnemen met mevrouw G.J. Stegeman via telefoonnummer 641 82 26 of per e-mail: a.stegeman@papendrecht.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!