Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Aanhouding in verband met conflict

25 maart 2003

PAPENDRECHT - Drie personen zijn aangehouden na een melding van een conflict. Deze melding kwam binnen bij de politie op dinsdagavond 25 maart 2003.

Er ontstond onenigheid tussen diverse personen onder wie mensen die vroeger een relatie hadden. Op het moment dat agenten kwamen in de Klaproosstraat in Papendrecht, gingen een 26-jarige en 22-jarige man elkaar te lijf. Een 16-jarig meisje uit Papendrecht bemoeide zich hiermee.

Agenten hielden haar en de 26-jarige man aan. Plotseling holde de andere man met een mes naar voren gericht de trap af richting de agenten. Na diverse sommaties waarbij agenten hun vuurwapen trokken liet de verdachte het mes vallen. Hierop volgde zijn aanhouding.

Deel dit bericht met je vrienden!