dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Wijzigingen in bestuur Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

27 maart 2003

PAPENDRECHT - De Algemene Ledenvergadering van de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard (NVWA) stond dinsdag in het teken van wijzigingen in het bestuur. Zo hebben de bestuursleden Arnold de Haan en Huib den Breejen het bestuur van de NVWA vaarwel gezegd. Arnold de Haan wordt lid van de Ledenadviesraad en Huib den Breejen blijft een rol spelen bij de bouwtechnische ondersteuning.

Het nieuwe hoofd van de NVWA is de uit Nijkerk afkomstige Arie A. van den Berg die al eerder voorzitter is geweest. Hij neemt de voorzittershamer over van Arnoud van de Ridder, die zijn functie heeft verruild voor het vice-voorzitterschap. Tot slot heeft Evert de Groot alle werkzaamheden overgenomen van Dick de Jong, de eerste beheerder van het Streekcentrum, die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Deel dit bericht met je vrienden!