zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Wedstrijdturnsters Olympia succesvol

31 maart 2003

PAPENDRECHT - De wedstrijdturnsters van Olympia Papendrecht hebben het afgelopen weekend diverse overwinningen behaald.

De turnsters in de ritmische gymnastiek werden Nederlands Kampioen op E-niveau. In de kwartfinale van de Nationale Wedstrijd Sport behaalde junior Martine Kuiper een vierde plaats. Hierdoor heeft zij zich geplaatst voor de halve finale. Ook senior Anneloes Geerts plaatste zich met een dertiende plaats voor de halve finale. Tot slot behaalde Olympia een dubbele winst in het Rayon Turn Toernooi. De Papendrechtse instappers, de jongste turners, wonnen met 178.85 tegen 175.80 van WIK uit Groot-Ammers. De senioren A van Olympia wonnen met 165.60 tegen 157.50 van OKK Ridderkerk.

Deel dit bericht met je vrienden!