Alles over Papendrecht...
31mrt 2003

Streekcentrum ook geopend rond feestdagen

PAPENDRECHT - Het Educatief Streekcentrum Alblasserbos van de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard (NVWA) is ook dit jaar weer extra open op tweede paasdag, Koninginnedag, hemelvaart en tweede pinksterdag. Daarnaast heeft het Streekcentrum sinds zaterdag 29 maart de gehele week zijn deuren geopend voor bezoekers, scholen en andere liefhebbers van natuur en landschap.

Het Streekcentrum Alblasserbos is met ingang van heden elke dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen dan kennismaken met de activiteiten van de NVWA op het gebied van natuur, landschap en educatie. Deze richten zich met name op de schooljeugd van de basisscholen.

De leerlingen van die scholen uit de Alblasserwaard zijn de komende maanden weer van harte welkom om een bezoek te brengen aan het Streekcentrum. Daarom is het Streekcentrum Alblasserbos de komende maanden ook op feestdagen geopend. Zowel op tweede paasdag (21-04-2003), Koninginnedag op 30 april 2003, hemelvaartsdag op 29 mei 2003 en tweede pinksterdag op 9 juni is het Streekcentrum Alblasserbos geopend van 10.00 tot 17.00 uur.Deel dit bericht met je vrienden!