maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

College stemt in met splitsing basisschool De Knotwilg

17 april 2003

PAPENDRECHT - Het Papendrechts college van B&W heeft dinsdag ingestemd met de splitsing van openbare basisschool De Knotwilg in twee kleinere basisscholen. Volgens het voorstel wordt de huidige basisschool per 1 augustus 2003 opgesplitst in de basisscholen 't Kofschip en De Knotwilg.

De huidige Knotwilg is met vijf locaties één van de grootste basisscholen van Nederland. De afgelopen periode is gebleken dat het erg lastig om zo'n grote organisatie aan te voeren. In het voorstel vormen de locaties de Wielen en 't Kofschip een nieuwe school onder de naam 't Kofschip.

De overige drie locaties de Bovenkruier, de Boeieraak en de Moerbeihof zullen verdergaan als De Knotwilg. Het voorstel tot verdeling van de locaties wordt nog ter goedkeuring voorgelegd aan de medezeggenschapsraad van De Knotwilg.

Lees meer over:

b&w De Knotwilg splitsing
Deel dit bericht met je vrienden!