Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

VV Papendrecht 1 periodekampioen

28 april 2003

PAPENDRECHT - Het eerste zondagelftal van vv Papendrecht heeft zondag de derde periodetitel in de eerste klasse gepakt door met 6-1 van RKDVC te winnen. De periodetitel geeft recht op nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse.

Papendrecht controleerde de wedstrijd van begin af aan, maar toch was het RKDVC die na een minuut of tien plotseling op voorsprong kwam: 0-1. Vijf minuten later kwam Papendrecht echter al langszij via Van Dongen: 1-1, en in de 25e minuut wist Acharat een door de doelman losgelaten bal te verzilveren: 2-1. Na rust maakten Boudewijn, Acharat en een speler van RKDVC, die in eigen doel schoot, het feestje compleet voor Papendrecht: 5-1. Invaller Lans zette tien minuten voor tijd de 6-1-einduitslag op het scorebord.

Papendrecht blijft door deze overwinning tweede in de eerste klasse en heeft nog een theoretische kans op het kampioenschap.

Foto: Aanvoerder Rutger Karelse steekt de handen op na de belangrijke overwinning.

Deel dit bericht met je vrienden!