donderdag 17 juni 2021

Alles over Papendrecht

PKC incasseert verlies en schorsingen

5 mei 2003

PAPENDRECHT - De Papendrechtse korfbalploeg PKC/Café Bar heeft afgelopen zaterdag in Den Haag niet alleen een 14-12 verlies tegen Die Haghe geïncasseerd, maar ook diverse kaarten.

Denise Bezemer liep een rode kaart op voor schoppen naar een tegenstander. Volgens de Papendrechters wilde Bezemer een bal met de voet afstoppen en schopte zij daarbij tegen Sander Kok van Die Haghe aan. De scheidsrechter nam de schoppende beweging waar en zond de PKC-speelster meteen weg.

Op dat moment was voor coach Erik Wolsink de maat vol. Hij ging zich met de leiding bemoeien en kreeg een gele kaart voorgehouden. De coach is de komende wedstrijd tegen Fortuna geschorst, evenals Léon Simons. In Den Haag liepen Léon Simons en André Simons namelijk ook tegen een gele kaart op.

Deel dit bericht met je vrienden!