Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Burgemeester bezoekt diamanten bruidspaar'
07mei 2003

Burgemeester bezoekt diamanten bruidspaar

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin bezocht woensdag 7 mei 2003 om 14.45 uur het diamanten bruidspaar Ramlal-Sahatoe in hun woning Haagbeukhof 10, Papendrecht. De heer Tilakdhari Ramlal en mevrouw Soesila Sahatoe waren die dag 60 jaar getrouwd.

Beiden zijn geboren in Suriname, district Nickerie. Zij hebben samen 6 kinderen (3 zonen en 3 dochters), 13 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. In 1985 kwamen zij naar Nederland en vestigden ze zich in Papendrecht.

Mijnheer Ramlal heeft in het onderwijs gewerkt (voor de klas gestaan en de boekhouding en overige administratieve werkzaamheden gedaan). Hij houdt van lezen en reizen (bij voorkeur naar India en Suriname).

Mevrouw Ramlal-Sahatoe houdt van kokkerellen. Zij is heel behulpzaam voor de kleintjes in de familie en staat altijd voor iedereen klaar. Ook is zij actief bij Hindoestaanse kerkdiensten in Rotterdam.

Uitspraak van één van haar dochters: Het zijn hele lieve ouders die veel steun geven aan alle kinderen!Deel dit bericht met je vrienden!