Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Eerste Jeugdkerk goed bezocht

12 mei 2003

PAPENDRECHT - Op zondag 11 mei werd de eerste Jeugdkerk gehouden in De Lage Waard aan de Burgemeester Keijzerweg 5. Op deze maandelijkse jongerenbijeenkomst voor jongeren van 15 jaar en ouder kwamen zo'n 150 tot 200 jongeren uit Papendrecht en omgeving, waarbij het programma was gericht op jongeren en aangesloten op hun belevingswereld.

In de samenkomst werden onder andere opwekkingsliederen gezongen onder leiding van gospelband Re-Direct uit Hardinxveld-Giessendam en de teksten werden geprojecteerd op een scherm. Ook was er een rapper, een mime-speelster en een dansgroep.

Na afloop kon er een enquête worden ingevuld, zodat de organisatie voor de volgende Jeugdkerk een programma kan maken dat nog beter is gericht op de wensen van de jongeren.

Deel dit bericht met je vrienden!