dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Auto gestolen en agente geslagen

18 mei 2003

PAPENDRECHT - Op zondagmiddag 18 mei is tussen 14.30 uur en 16.30 uur van af het parkeerterrein op de Vrijheer van Eslaan een zwarte Suzuki Alto gestolen. Het kenteken is DV-PR-06.

PAPENDRECHT - Een 36-jarige autobestuurder uit Papendrecht heeft een agente geslagen. Politiemensen gingen op zondagmorgen 18 mei 2003 rond 01.25 uur naar een aanrijding op de Bosch in Papendrecht. Daar botste de verdachte met zijn voertuig tegen een geparkeerde auto. Nadat zijn wagen niet startte stapte de man uit. Omdat de 36-jarige teveel alcohol op had wilden agenten hem aanhouden. De automobilist liep weg waarna de agenten hem vastpakten. Op dat moment sloeg de verdachte de agente. Zijn aanhouding volgde.

Deel dit bericht met je vrienden!