maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

CDA zet zich in voor schoon, heel en veilig Papendrecht

16 juni 2003

Papendrecht – Het CDA in de gemeente Papendrecht wil zich mee inzetten voor een schoon, heel en veilig Papendrecht. In sommige wijken wordt daar al actief aan gewerkt, maar wij willen daar in heel Papendrecht aandacht voor vragen. In het kader van waarden en normen, die bij het CDA hoog in het vaandel staan, heeft het CDA aan de inwoners van Papendrecht een verzoek.

Men kan een of meer plekken in de gemeente Papendrecht fotograferen waaraan men zich ergert, zoals het bekladden en beplakken op plaatsen waar dat niet is toegestaan. Ook vernielingen die verholpen moeten worden, wil het CDA graag in kaart brengen. Het CDA stelt hiervoor eenvoudige fotocamera's beschikbaar.

Wilt u hieraan deelnemen, belt u dan Arie van der Stelt, tel. 615 40 76 of Dick van der Gugten tel. 641 08 67 en de camera wordt bij u thuis bezorgd.

Het is de bedoeling dat het filmpje weer voor 1 juli bij genoemde personen wordt ingeleverd, met een lijstje van de plaatsen waar de foto's gemaakt zijn. Er zijn verder geen kosten aan verbonden. De foto's zullen worden gebruikt om de plaatsen onder de aandacht te brengen van de wijkplatforms en van het college van burgemeester en wethouders.

Lees meer over:

CDA schoon camera veilig papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!