Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Culturele Raad organiseert cultureel festival

17 juni 2003

PAPENDRECHT - De Culturele Raad Papendrecht organiseert een cultureel festival in en rondom Theater De Willem om het nieuwe theaterseizoen te openen. Het festival zal De Ouverture gaan heten. Het vindt plaats op 5, 6 en 7 september. De nadruk zal liggen op de deelname van plaatselijke groepen en kunstenaars. 

Zo zal op 5 september het koor De Smarties een gratis optreden verzorgen in De Willem. Meezingen is hierbij gewenst! In verzorgingshuis De Wieken wordt een nieuwe aflevering van de amateurexpositie 'Met z'n Allen' geopend.

Op 6 september zullen verschillende straatartiesten hun kunnen tonen voor de ingang van het theater. Rondom het theater zullen professionele en amateur-kunstenaars hun werk tonen op een kunstmarkt. 's Avonds speelt binnen in de grote zaal The Windmill Big Band uit Alblasserdam. Zij worden onderbroken door de muzikale en komische entre'act 'Hoog & Laag'.

Hoogtepunten op zondag zijn de voordracht door schrijfster Mary Michon in de bibliotheek en een concert door Excelsior in De Willem.

Voorafgaand aan het festival zal de Culturele Raad Papendrecht huis aan huis in Papendrecht een programma laten verspreiden. Meer informatie verschijnt dan ook op de nieuwe website van de CRP: www.cultureleraadpapendrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!