Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Akkoord voor bouw 89 woningen Oostpolder

26 juni 2003

Papendrecht – Burgemeester en wethouders van Papendrecht verlenen hun medewerking aan een bouwplan voor 89 woningen in de wijk Oostpolder, deelgebied III "De Hoven". De wijk Oostpolder, waar een veelzijdigheid aan appartementen en eengezinswoningen te vinden is, krijgt daarmee weer een ruimtelijk kwalitatieve uitbreiding. De huurappartementen zijn levensloopbestendig en daardoor geschikt voor onder meer senioren. Voor het project is het Politiekeurmerk Veilig Wonen aangevraagd. Het plan worden ontwikkeld door Pro-Net Projectontwikkeling B.V.

Pro-Net heeft voor het plan een bouwaanvraag ingediend, waarvoor een vrijstelling van het bestemmingsplan vereist is. Het plan voldoet aan de welstandseisen. Het Papendrechtse college wil dan ook medewerking verlenen aan de vrijstelling en start daarom de wettelijk vereiste procedure. Deze procedure start met een bekendmaking in het Gemeentenieuws, waarin ook de verdere procedure wordt vermeld.

Lees meer over:

Oostpolder
Deel dit bericht met je vrienden!