zondag 17 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Opelijk geweld op powerpark

28 juni 2003

PAPENDRECHT - Een 19-jarige medewerker van een beveiligingsbedrijf heeft op zaterdag 28 juni aangifte gedaan van openlijk geweld. De man was ingehuurd om tijdens het evenement Powerpark in het Vondelpark de orde te bewaken. De man zou door een aantal jongens zijn getrapt en geslagen.

De politie heeft drie mensen aangehouden; een 26-jarige man uit Papendrecht en een 24-jarige vrouw uit Papendrecht. De man stelde zich erg dreigend op naar de politie en gaf een agent een duw. Hierdoor waren de politieagenten genoodzaakt waren om pepperspray te gebruiken. Even later werd ook nog een 21-jarige man uit Papendrecht aangehouden. De twee mannen zij in verzekering gesteld. De vrouw is enige tijd ingesloten geweest en mocht na verhoor weer naar huis.

Lees meer over:

powerpark beveilingbedrijf
Deel dit bericht met je vrienden!