zondag 17 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Terugblik Powerpark 2003

28 juni 2003

In het Vondelpark, hoek Veerweg/Rembrandtlaan werd voor jongeren van 12-20 jaar voor de derde keer het mega-evenement Powerpark georganiseerd. Powerpark is inmiddels een jaarlijks terugkerend 

festijn aan het worden. Nieuw was dat het dit jaar over 2 dagen werd verdeeld.

Op vrijdagavond 27 juni werd een Rockavond georganiseeerd met bands zoals Terence, Pictural Flight, Stright Shooters en de hoofdact The Block Busters.


Op zaterdag 28 juni was er 's middags een luchtkussen, ballenbad, schminkkraam, crea-hoek en een suikerspinmachine, dus voor de kinderen viel er heel wat te beleven. Voor de iets oudere jeugd was er een water lasergame doolhof en een grote uitvoering van het Twisterspel. Ook waren er dit jaar weer de sportclubs zoals Schaakvereniging PAPENDRECHT -Alblasserdam met een levensgroot schaakbord, schietvereniging De Vrijheid, gymnastiekvereniging Olympia en basketbalvereniging Flush met demonstraties.

's Avonds waren er optredens van (inter)nationaal bekende dj's zoals DJ Ronald, The Emperor en Erick E. Het bleef gelukkig de hele dag droog. Helaas was het podium eigenlijk wat te groot (in tegenstelling tot vorig jaar) en op een grote afstand van het publiek. De organisatie was in uitstekende handen van Jeugdcentrum Interval en de Jeugdraad Papendrecht. Ze hebben de Papendrechtse jeugd deze dag heel wat geboden. Met ruim 50 vrijwilligers en 14 medewerkers van een beveiligingsbedrijf hebben ze weer heel wat werk verzet. Het was zat gelukkig ook mee en ook mede daarom zijn er dit jaar zo´n 15.000 bezoekers geweest op de twee dagen.


Gymnastiekvereniging was dit jaar voor het eerst aanwezig op Powerpark.


Kabouter Plop & Kwebbel.


Reuze twister
(echter gewoon gebruikt als springkussen)


De waterlasergame was een groot succes, want er was een constante lange wachtrij.


Schaakverening PAPENDRECHT -Alblasserdam met hun reuzeschaakbord was alle keren aanwezig.


Het ballenbad.


En natuurlijk een "ouderwets" springkussen voor de kleinsten mag niet ontbreken.


Schietvereniging De Vrijheid was dit jaar ook voor het eerst aanwezig met een "schietbus".


Een echte uitdaging voor de kleintjes: 
Kabouters omgooien.


Een overzicht van een groot gedeelte van het veld


Beachvoetbal


DJ Ronald heeft het naar z'n zin

© fotografie: Hans Huisman

Lees meer over:

powerpark
Deel dit bericht met je vrienden!