woensdag 16 juni 2021

Alles over Papendrecht

Amateurs exposeren

4 juli 2003

PAPENDRECHT - In de zomer gaan de exposities georganiseerd door de sectie Amateurkunst van de Culturele Raad Papendrecht gewoon door.

In De Stolpe aan de Markt toont Piet Nienkemper gevarieerd werk in aquarel en olieverf. Opvallend zijn enige Dordtse impressies. Deze expositie is gratis te bezichtigen tot en met 30 september. Bij de receptie van De Stolpe wijst men graag de weg.

Hennie Schorel exposeert in het Denksportcentrum aan de Van der Palmstraat tot eind september. Haar werken zijn kleurrijk en intens, vervaardigd in allerlei technieken.

In juli en augustus is het Denksportcentrum geopend op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.30 uur, in september van maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 20.30 uur. Het verdient aanbeveling om vooraf een telefonische afspraak te maken met de medewerkers van het Denksportcentrum. Het telefoonnummer is 641 50 20.

Lees meer over:

de markt de stolpe
Deel dit bericht met je vrienden!