zondag 17 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Aanhouding na inbraak

6 augustus 2003

PAPENDRECHT - Na een inbraak heeft de politie een verdachte aangehouden. Op woensdagmorgen 6 augustus 2003 omstreeks 02.00 uur kwam de melding van de inbraak in een zogenaamde parlevinker die lag bij een bunkerstation aan de Merwedesingel in Papendrecht.

Een getuige zag dat de verdachten wegreden in een witte auto. Agenten zagen dit voertuig ook en er volgde een achtervolging. De rit ging naar Alblasserdam met snelheden van soms 130 kilometer per uur.

Bij de Vondellaan in Alblasserdam stopte de vluchtauto nadat de bestuurder de macht over zijn stuur verloor. Er renden twee personen weg. Na een zoektocht vond een politieman samen met zijn hond een 39-jarige man uit Dordrecht in de bosjes bij de Van Lennepstraat.

Deel dit bericht met je vrienden!