Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Politieagent gewond na gevecht 41-jarige man

8 augustus 2003

PAPENDRECHT - Een 41-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats heeft vrijdagavond 8 augustus gevochten met een 31-jarige politieman uit Dordrecht waardoor deze gewond raakte.

De 41-jarige man was even daarvoor aangehouden op de Staringlaan. Hij wordt ervan verdacht een 30-jarige vrouw uit Albasserdam te hebben mishandeld. Dit gebeurde in een woning aan de Veerweg, waar de vrouw op bezoek was. Dit stond de verdachte niet aan en hij sloeg en schopte de vrouw. Ook gooide hij een tuinbank vanuit de tuin tegen het raam. Nadat de man was aangehouden, werd hij overgebracht naar bureau Papendrecht. Tijdens zijn verhoor probeerde hij met geweld bij een van de aangevers van zijn zaak te komen, waarna een worsteling ontstond met de politieman. Aangezien de man nogal wild te keer ging, kostte het veel moeite de man in bedwang te houden en ging de politieman met zijn arm door een ruit. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, waar de wond is gehecht. De dader is daarna naar bureau Gorinchem overgebracht, waar hij in verzekering is gesteld.

Lees meer over:

Staringlaan gevecht
Deel dit bericht met je vrienden!