dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Autodief aangehouden aan de Pieter Zeemanlaan

5 september 2003

PAPENDRECHT - Een 46-jarige man uit Rotterdam is aangehouden. Hij reed in de nacht van donderdag op vrijdag 5 september in een personenauto op de Burgemeester Keijzerweg. Toen hij de politie zag, sloeg hij met zeer hoge snelheid rechtsaf de Pieter Zeemanlaan in.

Hij negeerde hierbij een stopteken van de politie. Hij vervolgde zijn race en knalde op de kruising van de Willem Dreeslaan/Gerbrandystraat tegen een verkeersbord op. Zijn auto raakte zwaar beschadigd. De man vervolgde zijn tocht te voet. De politie hield hem echter even verderop aan. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. De auto bleek in Gorinchem gestolen te zijn. De verdachte is in verzekering gesteld en de politie zet het onderzoek voort.

Deel dit bericht met je vrienden!