zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Rommelmarkt Excelsior groot succes

29 september 2003

PAPENDRECHT - Zaterdag 27 september heeft muziekvereniging Excelsior haar jaarlijkse rommelmarkt gehouden op het parkeerterrein nabij het clubgebouw aan de Anjerstraat. Dankzij de inzet van de leden, het prachtige weer en de vele bezoekers is de dag bijzonder goed geslaagd en is een netto-opbrengst behaald van maar liefst € 3.800,-

Het kwam Excelsior vanzelfsprekend niet aanwaaien, al maanden geleden waren de voorbereidingen begonnen en er moest nog het nodige werk verzet worden. Reeds tegen 5.00 uur werd dan ook door de leden begonnen met het aanvoeren en uitstallen van alle koopwaar. Excelsior kon zich verheugen in een grote hoeveelheid bruikbare koopwaar, van Nintendo tot kerstboom en van speelgoed tot antieke lampen en allerlei soorten en maten meubels. Er waren diverse kramen ingericht voor o.a. boeken/lp's/cd's, antiek, elektrische apparatuur, speelgoed en kleding; de overige koopwaar was uitgestald op het plein.

De eerste 'snuffelaars' waren al rond 6.30 uur paraat maar moesten geduld hebben want de verkoop startte pas om 8.00 uur. Toen het eenmaal zover was, stroomde het plein al snel vol en zeker met het zonnetje en een gezellig muziekje erbij werd het erg gezellig. Het rad van avontuur ging draaien en er werd al snel gestart met de verkoop van koffie met koek, broodjes worst en pannenkoeken, waardoor het zeker ook op het terras goed toeven was. Al met al kan Excelsior terugkijken op een bijzonder gezellige en alleszins geslaagde dag, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de clubkas.

Wil je meer informatie over Excelsior, neem dan een kijkje op www.bezichtig.nu/excelsior of neem even contact met ons op (muziekvereniging_excelsior@hotmail.com).

Deel dit bericht met je vrienden!