donderdag 5 augustus 2021

Alles over Papendrecht

Kerstgeschenken Wereldwinkel

16 oktober 2003

PAPENDRECHT - De maatregelen van het kabinet om de belastingvrije eindejaarsvergoeding op te heffen, weerhoudt de Wereldwinkel Papendrecht er niet van eindejaarspakketten samen te stellen.

De Wereldwinkel-vrijwilligers zijn namelijk van mening dat een eindejaarspakket een belangrijke motivatiefactor is voor de inzet van werknemers. Naast de pakketten, die van klein tot groot door iedereen kunnen worden samengesteld, biedt de Wereldwinkel ook cadeaubonnen.

Deze zijn vrij te besteden bij de Wereldwinkel Papendrecht. De producten zijn inmiddels te bezichtigen in de showroom van de Wereldwinkel op de Meent, aan de Veerweg 50. Voor meer informatie over het assortiment kunt u bellen naar (078) 641 11 44.

Lees meer over:

veerweg wereldwinkel meent
Deel dit bericht met je vrienden!