donderdag 29 juli 2021

Alles over Papendrecht

Werkzaamheden Veerweg duren langer dan gepland

24 oktober 2003

PAPENDRECHT - De aanleg van de (open) waterverbinding tussen de P.C. Hooftlaan en de Weteringsingel neemt meer tijd in beslag dan de oorspronkelijk geplande zes weken. Dit komt onder meer doordat ondergrondse obstakels verwijderd zijn voordat nieuwe kabels en leidingen (voor gas, electra en water) gelegd konden worden. De verbinding wordt een extra waterpartij in het centrum.


De heiwerkzaamheden voor de aanleg van een duikerconstructie - een ondergrondse waterverbinding door een buis - zijn afgerond. Momenteel wordt gewerkt aan de draagconstructie voor de duiker. De Veerweg blijft daarom ter hoogte van de P.C. Hooftlaan afgesloten. Via het oude busstation en de P.C. Hooftlaan is het centrum voor personenauto's bereikbaar. De omleidingsroute is ter plaatse op borden aangegeven (ook voor fietsers en voetgangers). Vrachtverkeer wordt via borden omgeleid naar het centrum. Voor vrachtwagens geldt overigens een verbod om door de Muilwijckstraat te rijden. Ook geven borden aan dat onder meer de parkeerplaats achter Bas van der Heijden en de bedrijven in de Coornhertstraat bereikbaar zijn. Naar verwachting wordt de afsluiting van de Veerweg in het weekend van zaterdag 15 november opgeheven.

Lees meer over:

veerweg hooftlaan wetersingel
Deel dit bericht met je vrienden!