donderdag 17 juni 2021

Alles over Papendrecht

100-ste lid voor schietvereniging

31 oktober 2003

PAPENDRECHT - De schietsportvereniging "De vrijheid" uit Papendrecht heeft de laatste tijd de moeite genomen om haar naamsbekendheid te vergroten door o.a. de aanwezigheid van een heuse schietwagen tijdens Powerpark2003 en de informatievoorziening via de eigen website (www.vrijheidpapendrecht.nl).
Na jarenlang op ongeveer 80 leden te "schommelen" was er vanaf het begin van 2003 een groeiend aantal geïnteresseerden op de schietavonden (dinsdag en vrijdag) in het verenigingsgebouw aan de parkweg 7a te Sportpark Oostpolder te zien.
Op de foto is Bianca den Boer te zien, die ruim 3 maanden geleden met haar vader en vriend het verenigingsgebouw binnenstapte. Na een aspirantlidmaatschap van 3 maanden mag Bianca zich het 100ste lid van de S.V. de Vrijheid noemen. Zij wordt gefeliciteerd door de secretaris van de vereniging, Dhr. L. Kloosterman.

Deel dit bericht met je vrienden!