maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Koffiebar de Schor in RTV Magazine Visie

6 november 2003

PAPENDRECHT - Op zaterdag 18 oktober 2003 kreeg Koffiebar De Schor aan Bosch 6 bezoek van een reporter en een fotograaf van het RTV magazine Visie van de Evangelische Omroep voor een interview.

In de Visie zal er namelijk 3 weken lang een artikel verschijnen over het onderwerp "Stappen door jongeren".

De Schor werd uiteindelijk geselecteerd uit de vele tientallen Koffiebars en andere christelijke uitgaansgelegenheden in Nederland. Gisteren (woensdag 5 november) werd het interview van De Schor geplaatst met foto's. De Visie heeft een oplage van 165.000 en verschijnt wekelijks.

De website van De Schor had gisteren ook meteen een record aantal bezoekers, namelijk 104, terwijl er gewoonlijk tussen de 30 en 40 bezoekers per dag komen. Op deze website, www.koffiebar.nl, zijn de 2 pagina's te downloaden en is er meer achtergrondinformatie te vinden.

Deel dit bericht met je vrienden!