donderdag 29 juli 2021

Alles over Papendrecht

Veerweg weer opengesteld

13 november 2003

PAPENDRECHT - Vrijdagmiddag 14 november wordt de Veerweg weer opengesteld in beide richtingen. Vanaf maandag 17 november wordt de P.C. Hooftlaan in verband met vervolgwerkzaamheden vanaf de Veerweg tot het kruispunt met de C. Huygenslaan voor een periode van vier weken in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer.
De aanleg van de waterverbinding aan de P.C. Hooftlaan nam meer tijd in beslag dan de oorspronkelijk geplande zes weken doordat ondergrondse obstakels verwijderd moesten worden.

Maandag 17 november wordt gestart met de aanleg van een kademuur aan de P.C. Hooftlaan en wordt een open waterverbinding gemaakt met de Weteringsingel.
Tijdens de werkzaamheden blijven de parkeerplaatsen van de woningen Markt 1 t/m 139 (oneven) en de bevoorradingsplaats van de supermarkt bereikbaar voor bewoners en bedrijven. Na vier weken wordt één rijbaan van de P.C. Hooftlaan opengesteld voor verkeer in de richting van de Veerweg. Het overige verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Voor de bewoners van de flat aan de C. Huygenslaan wordt een aparte looproute naar het centrum aangebracht.

Gestreefd wordt naar afronding van de werkzaamheden vóór eind januari 2004. De medewerkers van de gemeente vragen begrip voor de onvermijdelijke overlast die de werkzaamheden meebrengen.

Lees meer over:

veerweg
Deel dit bericht met je vrienden!