woensdag 28 juli 2021

Alles over Papendrecht

Man aangehouden voor rijden onder invloed op Burgemeester Keijzerweg

20 november 2003

PAPENDRECHT-Een 60-jarige man moest zijn rijbewijs inleveren. Op donderdagavond 20 november moest hij een blaastest ondergaan op de Burgemeester Keijzerweg. Hij bleek veel te veel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden en is daarom zijn rijbewijs voorlopig kwijt.


*Op dezelfde avond moest een 25-jarige man uit Papendrecht een blaasproef ondergaan op de Veerweg. De man bleek veel te veel gedronken te hebben en kreeg een rijverbod van 4 uur. Omdat het niet de eerste keer was dat de man met teveel alcohol op achter het stuur kroop, wordt hij ook gedagvaard.
*In de nacht van donderdag op vrijdag 21 november is een 36-jarige man uit Papendrecht aangehouden op de Burgemeester Keijzerweg. De man blies ver boven de streep en kreeg in ieder geval een rijverbod van 3 uur opgelegd.

Deel dit bericht met je vrienden!