Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Hans Kraaij junior bij vv Papendrecht

25 november 2003

PAPENDRECHT - De kantine van VV Papendrecht was maandagavond het decor voor een spreekbeurt van oud-voetballer Hans Kraaij junior.

Hij was hier op uitnodiging van de businessclub van de voetbalvereniging. De ruim 85 aanwezigen, onder wie burgemeester De Bruin, luisterden aandachtig naar het verhaal van 'De Kraai', met het thema 'Wij, respect, tijd... in de voetballerij, op televisie en in het dagelijks leven'. Kraaij haalde een aantal leuke anekdotes uit de kast om zijn verhaal kracht bij te zetten. De oud-voetballer, die nu onder meer voor de televisie werkt, is overigens geen onbekende in Papendrecht. Kortgeleden was hij nog op het sportpark Slobbegors in verband met een wedstrijd van van ploeg Ophemert tegen de zondagamateurs van Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!