zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Overeenstemming centrum bereikt

9 december 2003

PAPENDRECHT- Gemeente en Van der Vorm bereikten maandag 8 december 2003 schriftelijk of mondeling overeenstemming met alle eigenaren en huurders van winkelcentrum De Meent.

Er van uitgaande dat de laatste handtekeningen worden geplaatst, vindt vandaag - dinsdag 9 december 2003 - volgens planning de aanbesteding plaats van het bouwrijp maken voor het tijdelijk winkelcentrum. Burgemeester en wethouders zijn verheugd dat de onderhandelingsperiode hiermee succesvol is afgesloten.

De werkzaamheden in het gebied van het voormalig busstation aan de Veerweg starten in het nieuwe jaar. Planning en verdere details bespreken gemeente en ondernemers tijdens een informatieavond op maandag 12 januari 2004 vanaf 18.45 uur in hotel Mercure te Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!