Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Jongetje aangereden - automobilist rijdt door

12 december 2003

PAPENDRECHT - Bij een aanrijding met een bestelauto heeft een 13-jarig jongetje uit Papendrecht op 12 december een gebroken arm opgelopen. De automobilist die hem aanreed, is doorgereden.
De jongen fietste rond 07.40 uur op de Talingstraat en stopte op de kruising met de Scheidingslaan om voorrang te geven aan een van links komende donkergroene bestelauto. De auto stopte en de bestuurder gebaarde de jongen dat deze door mocht rijden. De jongen reed de kruising op, waarna de auto dit plotseling ook deed en een aanrijding veroorzaakte. De auto reed daarna een stukje achteruit om met een boog om de jongen heen te rijden. In het ziekenhuis werd bij de jongen een gebroken arm geconstateerd.
De politie zoekt getuigen van dit misdrijf en vraagt hen contact op te nemen met de politie in Papendrecht op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit bericht met je vrienden!