Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Stimuleringsfonds vrijwilligerswerk naar Rode Kruis

19 december 2003

PAPENDRECHT - Donderdag 11 december verrichtte wethouder De Looff de loting voor de toewijzing van het stimuleringsfonds voor 2003. Het Nederlandse Rode Kruis kwam als winnaar tevoorschijn. De gemeente Papendrecht stelt jaarlijks een bedrag van € 2500 beschikbaar voor het stimuleringsfonds. Alle vrijwilligersorganisaties die in Papendrecht actief zijn, kunnen een aanvraag indienen voor het beschikbare bedrag.

Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Papendrecht gebruikt het bedrag voor aanschaf van een nieuwe torso (nadat de vorige werd gestolen), een juniorpop en een beamer. Met de juniorpop kan het reanimeren van kinderen geoefend worden. Voor de loting 2003 kwamen in totaal 39 aanmeldingen binnen, die in aanmerking kwamen voor een bijdrage uit het stimuleringsfonds. Voor meer informatie: Petra ter Meulen van het Steunpunt Vrijwilligerswerk, telefoonnummer 078-6449665.

Deel dit bericht met je vrienden!