Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Horeca onder de loep tijdens controles

23 december 2003

PAPENDRECHT - Dinsdag 16 december zijn in Papendrecht controles uitgevoerd in lokale horecagelegenheden. Gemeente, Brandweer, politie en Keuringsdienst van Waren controleerden gezamenlijk vergunningen en aandachtspunten op onder meer de gebieden brandveiligheid, nooduitgangen, kwaliteit van voeding, naleving van regels op het gebied van alcoholverstrekking enz.

Tijdens de multidisciplinaire horeca-actie zijn zes horecagelegenheden bezocht. Dit waren Hallo, Hallo, Willaerts, De Dijk, De Outsider, Melini, en Pom Lai. Enkele punten voor verbetering kwamen aan het licht tijdens de controle, maar over het algemeen werd voldaan aan de wettelijke eisen en waren de controlerende instanties tevreden met de resultaten.

Deel dit bericht met je vrienden!