Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Auto-inbreker aangehouden na achtervolging

28 december 2003

PAPENDRECHT- Zondagmorgen 28 december is een 35-jarige man uit Dordrecht na een achtervolging door Papendrecht aangehouden op verdenking van diefstal van een personenauto en enkele autoradio’s. Na een melding over een auto-inbraak aan de Veerdam in Papendrecht werd de auto van de verdachte gesignaleerd op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Toen politieagenten de automobilist aan de kant probeerden te zetten, ging deze er vandoor.

Na een korte achtervolging, waarbij ook twee andere politiewagens betrokken waren, kon de man uiteindelijk op de Burgemeester Keijzerweg klemgereden en aangehouden worden. Hierbij raakte een politievoertuig licht beschadigd omdat de verdachte er tegen aan reed. De man reed in een gestolen voertuig en was in het bezit van een tweetal autoradio’s. De verdachte bleek daarnaast niet in het bezit van een rijbewijs.

Deel dit bericht met je vrienden!