dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Time for korfbal challange

31 december 2003

PAPENDRECHT - Door winst op Tsjechië (zaterdag; 25-18) en Nic/VCD (maandag; 22-16) stond PKC/Café Bar dinsdagavond in de finale van de Time for Korfbal Challenge, waar het (voor de derde keer dit jaar in een finale) Fortuna uit Delft als opponent trof.

Volgens de verkregen berichten werd het geen beste wedstrijd, waarbij er aanvankelijk redelijk evenwicht tussen de ploegen bleef bestaan. In de slotfase van de eerste helft wist Fortuna een klein gat te slaan en leidde daardoor bij rust met 9-7.

Het lukte PKC/Café Bar niet in de tweede helft dit gat nog te dichten, zeker niet nadat de ingevallen Jennifer Tromp direkt 2x voor Fortuna raak schoot. Eindstand: 20-17.

André Simons werd tot sportlife speler van het toernooi uitgeroepen.
Bij de dames ging deze eer naar Heleen van der Wilt.

Lees meer over:

korfbal
Deel dit bericht met je vrienden!