Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Informatieochtend loopgroeiproject goed bezocht

26 januari 2004

PAPENDRECHT - De jaarlijkse informatieochtend over het Loopgroepproject van Atletiekvereniging Passaat werd afgelopen zaterdag druk bezocht. Voorzitter Nico Kluwen opende de ochtend en benadrukte in zijn betoog het recreatieve en sociale aspect van het project, dat op zaterdag 31 januari voor de dertiende keer van start gaat. Ook de Papendrechtse huisarts Den Besten behoorde deze ochtend tot de inleiders van het project. Hij liet op vlotte wijze de medische kant van het bedrijven van sport de revue passeren. Verder was er ruimschoots aandacht voor schoeisel, blessurepreventie en trainingsopbouw. Aan het einde van de ochtend schreven ruim honderd mensen zich in voor deelname aan het project. Belangstellenden kunnen voor meer informatie bellen met Miranda de Groot op
tel. 615 90 73.

Lees meer over:

av passaat nico kluwen
Deel dit bericht met je vrienden!