donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Uitslagen gedichtenwedstrijd

27 januari 2004

PAPENDRECHT - Zondag 25 januari 2004 werden in Theater De Willem, door burgemeester C. de Bruin de winnaars van de, door de sectie Letteren van de Culturele Raad Papendrecht georganiseerde, dichterswedstrijd bekendgemaakt.

Er waren door de jury, waarin o.a. Piet Kaptein en Jan Sluyters, beiden voormalig docent Nederlands, drie genomineerden gekozen uit de 44 inzendingen die vanuit geheel Nederland binnenkwamen. De winnaar was J.H. Tjaberings uit Dordrecht. De tweede en derde prijs waren voor resp. Hans Verzijl uit Papendrecht en Bep Grootendorst uit Oostkapelle.
Het juryrapport werd voorgelezen door de voorzitter van de jury: Margré van Wijngaarden. De Culturele Raad denkt er over om van de gedichtenwedstrijd een jaarlijkse traditie te maken.

De winnende gedichten en het juryrapport kunt u bekijken op www.cultureleraadpapendrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!