dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Ledenstop VV Drechtstreek

30 januari 2004

PAPENDRECHT - Voetbalvereniging Drechtreek heeft het lang tegen kunnen houden, maar moest nu echt besluiten tot het eind van dit seizoen een ledenstop door te voeren. Alleen voor de allerjongsten is nog plaats. In mei wordt aan de hand van de opzeggingen opnieuw bekeken of deze stop kan worden opgeheven.

Op 28 mei 1977 trad met de verhuizing van de vereniging naar de huidige locatie in de Oostpolder een volgende fase in. Kort na de verhuizing telde de jeugdafdeling al 140 leden en in het jaar van het 35-jarig jubileum (1981) kende de vereniging al een ledenstop om de 9 senioren- en 21 jeugdelftallen niet over te belasten.

Tegenwoordig kent vereniging 595 leden verdeeld over 9 senioren, 9 junioren en
18 pupillen-elftallen.

Deel dit bericht met je vrienden!