woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Website VV Drechtstreek scoort bij KNVB

2 februari 2004

PAPENDRECHT - De Voetbalvereniging Drechtreek blijft nog even in het nieuws, want deze maand is de website van deze voetbalvereniging "Clubsite van de maand" op www.knvb.nl Iedere maand kiest de KNVB weer een top-drie van clubsites die door KNVB.NL worden aangeboden. Zij letten op diverse zaken zoals actualiteit, creativiteit en originaliteit. Een clubsite moet leven. Een top-drie kiezen bleek wederom niet eenvoudig, maar deze maand viel hun oog op de clubsites van vv Drechtstreek, vv B.M.C. en FC De Bilt. Zij vormen de top-drie van februari.

Volgens de KNVB zijn de uitslagen van alle teams direct leesbaar op de homepage en is er vrijwel dagelijks vers nieuws. De clubsite van vv Drechtstreek is volgens hun zeer compleet en deze maand eerste keus in de top-drie.
Zie verder www.knvb.nl/clubwebsites/default.sps?languageID=19

Lees meer over:

KNVB vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!