Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Loopproject AV Passaat gestart

3 februari 2004

PAPENDRECHT - Terwijl de eerste regendruppels naar beneden kwamen heeft wethouder De Looff op zaterdag 31 januari het traditionele startschot gelost voor het 13e Loopgroepproject van av Passaat. Hij was niet alleen aanwezig in zijn functie als sportwethouder van Papendrecht maar ook als deelnemer.

En wel in de groep met loopervaring die na de warming-up direct Papendrecht introk voor hun eerste training. Onder de 140 deelnemers bevonden zich ook de collega- wethouders Stremler en Vogel en de raadsleden Van der Beek en Wolters. De training zal de eerstkomende weken nog op de baan plaats vinden zodat het nog mogelijk is voor spijtoptanten om in te schrijven voor aanvang van de 2e trainingsochtend op 7 februari.

Lees meer over:

av passaat
Deel dit bericht met je vrienden!