Meisjes C DES'72 kampioen

09 februari 2004

PAPENDRECHT - Op 7 februari 2004 konden de C-meisjes (tot 12 jaar) van D.E.S.'72 uit Papendrecht kampioen worden in de zaal door de wedstrijd thuis tegen E.M.M. uit Middelburg te winnen. Daar de dames van DES wel van een feestje houden was dit dan ook niet tegen dovemansoren gezegd.

De wedstrijd begon om 12:00 uur in sporthal "de Donck" te Papendrecht en met nog 11 minuten op de klok in de 1e helft was de stand al 11-0. De ruststand na 20 minuten spelen was 17-0, en met deze stand kon het kampioenschap al bijna niet meer fout gaan. De 2e helft deden de dames er nog een schepje boven op en het was een bekeken zaak, DES zou hoe dan ook kampioen worden en de eindstand van de wedstrijd was uiteindelijk 39-0.

Dit was wel een erg hoge uitslag maar dat de meisjes uit Papendrecht wel wat gewend zijn blijkt uit het feit dat na 11 gespeelde wedstrijden van de totaal 14 zij een doelsaldo van ruim 16 doelpunten hebben per wedstrijd (voor 238 en tegen 53) en wat ook betekend dat ze alle gespeelde wedstrijdstrijden gewonnen hebben. Het kampioenschap werd ingeleid door uitreiking van bloemen door de Voorzitter van DES'72 Jack Hoornweg en alcoholvrije champagne in de kleedkamer verder kregen de meisjes een vaantje van de Rotterdamse afdeling van het N.H.V. (foto: Jan Bezemer)