Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

VV Papendrecht 7 scoort 100e doelpunt

9 februari 2004

PAPENDRECHT - Zondag 7 scoorde er al 100: Op zondag 25 januari '04 speelde zondag 7 z'n 11e competitiewedstrijd en kon daarin op 100 doelpunten komen.

Dat lukte dus ook. De eer was aan Peter Bouw. Met een heerlijk lobje verschalkte hij de keeper van Amstelwijck 8 (0-3). Het werd uiteindelijk 1-7. In totaal scoorde dit veteranenelftal dus al 104 doelpunten. En dat halverwege de competitie. Ook het aantal tegendoelpunten liegt er niet om. In totaal werd de bal slecht 9 keer uit het eigen doel gevist. Leider Henk van Wijngaarden was dan ook blij met dit eerste succesje en trakteerde de maker van het 100e doelpunt met een fles(je) wijn.

Lees meer over:

voetbal vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!