Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

De Geul scoort in in spijkenisse

16 februari 2004

PAPENDRECHT - De zwemmers van De Geul uit Papendrecht hebben het goed gedaan dit weekend. In Spijkenisse, waar het derde deel van de Jeugdcompetitie werd gezwommen, sneuvelde weer een flink aantal persoonlijke records en ook konden er weer medailles mee naar huis worden genomen.

Gelijk op het eerste nummer, de 50m vrijeslag estafette was het raak, een bronzen medaille het resultaat. Op de 50m rugslag voor minioren 3 werd Debby van Steenderen 1e met een pr, ook Chadassa Mannee verbeterde haar tijd. Bij de jongens werd Yuri Cleton 3e op deze afstand met een nieuw pr en ook Raymond Schaddelee en Tim Muller verbeterden hun tijd.

Chris Verhoek werd 1e op de 100m schoolslag en 2e op de 50m vlinderslag. Jasper de Win en Bas van den Sigtenhorst werden 2 en 3 op de 100m rugslag en 1 en 3 op de 50m schoolslag. Debby van Steenderen en Jesse de Win werden 3e op de 50m vrijeslag bij de minioren 3. Rachel Muller werd 2e op de 50m schoolslag. Andere zwemmers die er in slaagden een pr te verbeteren waren Danielle Scheulderman, Sabrina van Spankeren, Anne van der Kuijl, Susannah de Witte, Merel Hillenaar, Femke van der Linden, Yordi Oetringer, Inge Kousemaker, Senna van Dongen, Claudia de Win, Naomi Mannee, Miriam Belhaine en Fiona van Dongen.

Lees meer over:

zwemmen De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!