dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

PKC Houdt uitzicht op kruisfinales

23 februari 2004

PAPENDRECHT - PKC/Café Bar 1 mocht tegen HKV/OE geen schade oplopen om zicht te blijven houden op een plaats in de kruisfinales te Groningen. Veel korfballiefhebbers waren naar de PKC-hal getogen om deze wedstrijd te aanschouwen, een gezellige drukte dus in het PKC-bolwerk.


In een wat wisselvallige wedstrijd, waarin zeer sterke momenten werden afgewisseld met mindere, kwam de ploeg niet echt in gevaar. Leon schoot PKC binnen enkele minuten naar 2-0, waarna HKV weer terug wist te komen tot 3-3. Het was vervolgens André Simons, die een zeer goede eerste helft speelde, die PKC weer naar 5-3 schoot. Bart de Wit en Leon Simons brachten vervolgens een 7-3 score op het bord, waarna Sandra de 8-3 deed aantekenen. Daarna verslapte het wat aan Papendrechtse zijde, zodat de kleedkamers met een ruststand van 9-6 konden worden opgezocht.
Na rust was het aanvankelijk HKV/OE dat terugkrabbelde en bijna zelfs langszij wist te komen (11-10), maar daarna nam PKC/Café Bar het initiatief weer over en waren het Leon en André Simons die via 13-10 en 14-11 de stand naar 16-11 uitbouwden. Sandra v.d. Herik tekende vervolgens voor de laatste treffer: 17-11.

Scores PKC:
Leon 7, André 4, Bart 1, Steven 1, Saskia 1, Sandra 3.

Lees meer over:

korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!