dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Overlegplatform tijdelijk winkelcentrum ingesteld

23 februari 2004

PAPENDRECHT - Onder voorzitterschap van wethouder Vogel startte maandag 16 februari het Overlegplatform Tijdelijk Winkelcentrum. Dit platform overlegt met direct betrokkenen regelmatig over de situatie in en rond het tijdelijk winkelcentrum aan de Veerweg om de periode in het tijdelijk centrum zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Onderwerpen die in dit overleg aan de orde kunnen komen zijn tijden van bevoorrading van winkels, parkeren bewoners, bezoekers en personeel van het tijdelijk winkelcentrum etc. De bouw van het tijdelijk winkelcentrum aan Den Briel is in volle gang. De geplande openingsdatum is 11 juni 2004.
In het platform zijn alle betrokken partijen vertegenwoordigd, te weten de ondernemers van het tijdelijk winkelcentrum, bewoners van de Constantijn Huygenslaan en de Veerweg, de Huurdersvereniging, Westwaard Wonen, Van der Vorm Bouw en de gemeente Papendrecht.

Lees meer over:

winkelcentrum veerweg
Deel dit bericht met je vrienden!