zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Goede resultaten voor de Geul

1 maart 2004

PAPENDRECHT - Het is een druk weekend geweest voor de zwemmers van ZPV De Geul uit Papendrecht. Maar liefst drie wedstrijden moesten gezwommen worden. Eén in Barendrecht, één in Zwijndrecht en één in eigen bad. En bij alle drie de wedstrijden zijn er weer medailles behaald.

In Barendrecht werd een vierkamp georganiseerd. Medailles waren er voor Martijn de Win, Jam Dam, Debby van Steenderen, Chadassa Mannee, Jesse de Win, Marcel van der Perk en Yordi Oetringer. In Zwijndrecht werd het vierde deel van de Jeugdcompetitie gezwommen. Ook deze zwemmers gingen niet met lege handen naar huis. Medailles waren er voor Chris Verhoek, Chantal van der Perk, Carmen Baart, Jasper de Win en Bas van den Sigtenhorst.

De derde wedstrijd wedstrijd, deel 6 van de LAC-competie (het Lange Afstand Circuit) werd gezwommen in Papendrecht. Jasper de Win werd hier eerste op de 800m vrijeslag in een nieuw pr van 12.14.47. Op de 2000m vrijeslag werd Marcel van der Perk tweede in een tijd van 25.42.86. Jan Dam verbeterde zijn pr en finishte als derde in een tijd van 26.59.80.

Lees meer over:

zwemmen De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!