Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Clubkampioenschappen ZPV de Geul

29 maart 2004

PAPENDRECHT - Zaterdagochtend stond het zwembad van Papendrecht in het teken van de clubkampioenschappen. Al om acht uur gingen de eerste zwemmers te water. Gezwommen werd in verschillende leeftijdscategorieën en natuurlijk verschilden ook de te zwemmen afstanden per leeftijd.

Om clubkampioen te worden moest ook het brevet gehaald worden. Dit is niet iedereen gelukt. Hierdoor is er geen clubkampioen bij de meisjes onder 8 jaar en jongens onder 12 en 14 jaar.

Clubkampioen zijn de volgende zwemmers geworden: onder 8 jaar: Jesse de Win; onder 9 jaar: Debby van Steenderen en Yuri Cleton; onder 10 jaar: Femke van der Linden en Chris Verhoek; onder 11 jaar: Rachel Muller en Jasper de Win; onder 12 jaar: Romy Hoenderop; onder 14 jaar: Chantal van der Perk; onder 16 jaar: Rianne Bunschoten en Martijn de Win en tenslotte bij de heren: Wouter de Win.

Aan Jasper de Win tenslotte werd namens de KNZB de speciale prestatiemedaille 2003 uitgereikt. Jasper heeft deze bronzen medaille zaterdag gekregen omdat hij in het jaar 2003 zesde van Nederland is geworden op de 400m vrije slag. Voor een zwemmer van een kleine vereniging, die de Geul toch is, is dit een geweldige prestatie.

Lees meer over:

zwemmen De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!