Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Zinderende slotfase tafeltenniscompetitie

29 maart 2004

PAPENDRECHT - Met een klinkende 2-8 overwinning maandagavond in Waddinxveen continueert de seniorenselectie van TTV Papendrecht de koppositie in de promotieklasse


Middenmotor NTTC 1 kon weinig weerstand bieden aan de Papendrechtse bezoekers die een bevlogen Richard Steenhuisen zijn derde hattrick van het seizoen zagen scoren en die samen met Ruud Schoon het dubbel veroverde. Ruud en Winnie van Rooy kwamen beiden tot twee overwinningen. Doordat de concurrentie punten verspeelde vergroot Papendrecht 1 (met nog een inhaalwedstrijd tegoed) de nog fragiele voorsprong in de promotieklasse.


De senioren reserves speelden zaterdagavond in Schiedam tegen koploper NOAD 3 en sleepten heel verdienstelijk een gelijkspel uit de strijd. Dit resultaat was in hoge mate te danken aan Joop Joosten (2 zeges) die als een van de weinigen in de poule tegenstander Ierland wist te verschalken. Eddie van Weelde deed niet onder voor Joop en mocht zich ook tweemaal laten feliciteren. En passant pakten beiden ook het dubbelpunt. Jammer dat Moos Markesteijn in een beslissende vijfde game op matchpoint het liet afweten en hierdoor met lege handen bleef. Desalnietemin worstelde team 2 zich zaterdagavond verdienstelijk net boven de degradatiezone in hun promotieklasse.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!