maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

De Twijg viert 10-jarig bestaan

6 april 2004

Papendrecht, 6 april 2004 - Op zaterdag 3 april vierde één van de woonvormen van de Stichting Philadelphia Zorg, te weten 'De Twijg', haar 10-jarig bestaan. Zij deed dat met alle bewoners en hun familieleden in het Easy Café van de Interval. In De Twijg krijgen 13 cliënten 24-uurs ondersteuning. Deze cliënten wonen in twee ruime, naast elkaar gelegen eengezinswoningen in de wijk Wilgendonk, aan de Vuurdoornhof 22 t/m 26.


In een ontspannen sfeer werd het feest gevierd, waarbij 'Het Wilde Westen' als thema fungeerde. Gehuld in cowboy-tenue werd er genoten van muziek, zang en dans zoals dat in de meest vooraanstaande country-tenten traditie is. Allerlei cowboy- en Indianenhelden passeerden de revue en sommige gaven daarbij een zeer eigentijds optreden ten beste.
Dit alles onder de muzikale begeleiding van DEAN & Friends. Tussendoor werd volop genoten van de muziekkeuze van de dj's Erdin, Rob en Leandro.

 

 

© fotografie: JC Interval

Deel dit bericht met je vrienden!