Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

TTV Papendrecht 3 kampioen

13 april 2004

PAPENDRECHT - Met een magistrale 7-3 overwinning is het 3e seniorenteam kampioen geworden in de 2e klasse. Voor deze beslissende partij had het team de onberekenbare André Voskuijl ingewisseld voor de veteraan Jan Schoon, die dinsdagavond tegen de selectie van Sliedrecht Sport zijn naam en faam inderdaad bevestigde door een reguliere hattrick te spelen. De nog jonge Hanno van Sintmaartensdijk kon dit niet evenaren en volstond met 2 overwinningen. Jan en Hanno zorgden daarbij voor de negende winstpartij in het dubbel van dit seizoen. Patrick van Vooren completeerde de uitslag met een winstpartij. Het kampioensteam is echter nog niet geheel zeker van promotie naar de 1e klasse daar nog promotiewedstrijden tussen 3 kampioenen voor 2 promotieplaatsen gespeeld dienen te worden. Omdat er 2 teams van de TTV Papendrecht kampioen werden in de 2e klasse, kan dat voor de 3e kandidaat ongetwijfeld wel heel lastig worden.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!