donderdag 17 juni 2021

Alles over Papendrecht

Logowedstrijd papendrecht 900

13 april 2004

PAPENDRECHT - Deze week zijn de eerste inzendingen binnengekomen voor de logowedstrijd Papendrecht 900. Het zijn creatieve ontwerpen van inwoners die er zeer goed in geslaagd zijn een origineel, wervend en feestelijk logo voor Papendrecht 900 te ontwerpen. De inzendingen blijven nog even geheim tot de sluitingsdatum van 1 mei. Na 1 mei worden alle inzendingen getoond en wordt de winnaar bekend gamaakt. De stichting hoopt dat nog meer aanmeldingen zullen volgen en roept iedereen op aan de ontwerpwedstrijd deel te nemen.

Wat houdt de wedstrijd in?
In 2005 bestaat Papendrecht 900 jaar. Dit gaan wij vieren met alle inwoners van Papendrecht. Papendrecht 900 is de naam van het evenement. Een heel jaar lang worden er allerlei activiteiten georganiseerd van, voor en door Papendrechters.
Vorige week is de stichting Papendrecht 900 een wedstrijd gestart waarin alle Papendrechters zijn uitgenodigd om een origineel, feestelijk en wervend logo te ontwikkelen voor Papendrecht 900. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen en kiest vervolgens het beste ontwerp. Het winnende logo wordt in de aanloop naar en gedurende het gehele jaar 2005 gebruikt bij alle activiteiten, in programmaboekjes, op spandoeken en bij wijze van spreken op t-shirts en sleutelhangers. Natuurlijk wordt de winnaar van de ontwerpwedstrijd ook in het zonnetje gezet. Hij/zij krijgt een attentie overhandigd door burgemeester C. de Bruin

Wat zijn de spelregels?
De spelregels zijn voor de logowedstrijd Papendrecht 900 zijn:
- in het ontwerp moet ’iets’ van het huidige logo en/of wapen van Papendrecht te herkennen
zijn, verder moet het getal 900 er in worden verwerkt,
- het ontwerp mag niet meer dan twee kleuren bevatten, maar moet ook geschikt zijn om in
zwart/wit te worden afgedrukt,
- de winnaar gaat er mee akkoord dat zijn ontwerp door de Stichting Papendrecht 900 (i.o.) onbeperkt wordt gebruikt. Door inzending ziet men dus af van alle rechten.
inzendingen moeten voor.

Wie kunnen er mee doen en tot wanneer?
Iedereen die woont of gevestigd is in Papendrecht kan meedoen aan de ontwerpwedstrijd. Inzendingen moeten voor zaterdag 1 mei 2004 binnen zijn op het adres van de Stichting
Papendrecht 900 (i.o.), p.a. Gemeente Papendrecht, Postbus 11; 3350 AA Papendrecht.

Lees meer over:

papendrecht 900
Deel dit bericht met je vrienden!